Beautysalon Puur Petra in Epe

Healthy aging

Anti-aging bij Puur Petra in Epe

Op een andere manier kijken

Ben je niet tevreden als je jezelf in de spiegel ziet? Zie je er moe of gestrest uit? Baal je van je eerste kraaienpootjes? Of heb je een doffe huid? Hoe fijn zou het zijn om daar blijvend iets aan te veranderen? Een facelift of Botox verhult slechts het verouderingsproces. Kijk eens op een andere manier naar huidveroudering. Met Healthy Aging verleg je het accent naar zo gezond mogelijk ouder worden. Door te kiezen voor gezonde voeding en meer tijd te nemen voor ontspanning en persoonlijke verzorging, knapt je huid zienderogen op!

Werken aan een jonge uitstraling
Niet alleen werk ik in mijn salon met hoog geconcentreerde etherische oliën en andere natuurlijke huidverjongende producten, geen enkele huid is hetzelfde. Ik kijk ook naar andere aspecten die het verouderingsproces kunnen vertragen: gezonde voeding en essentiële supplementen, detoxen van binnenuit, huidverbeterende massagetechnieken. In overleg stel ik een persoonlijk behandelplan op dat toewerkt naar die blijvende frisse jonge uitstraling, wat je echte leeftijd ook is!

Ontspannen in de salon
Natuurlijk ondersteun ik dit traject met heerlijke ontspannende behandelingen in de salon. Met een krachtige bindweefselmassage, bio peelingen, huidverjongende fruitmaskers en andere natuurlijke technieken kunnen we prachtige resultaten behalen: je pakt je rimpels aan en krijgt een mooie gladde huid met een frisse uitstraling die zijdezacht aanvoelt.

Bindweefselmassage voor het gezicht

Natuurlijke facelift Shiatsu massage van het gezicht

Anti age behandeling met bindweefselmassage

Biopeeling en Natuurlijke Facelift behandeling

S.P.A. Healthy Aging Bootcamp

€ 35,- | 40 minuten

Bindweefselmassage voor het gezicht

Huidverjongende bindweefselmassage voor het gezicht!
Bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren. Een echte anti aging massage!

Reiniging | bindweefselmassage van het gezicht decolleté en hals | verzorgende crème

€ 35,- | 40 minuten

Natuurlijke facelift Shiatsu massage van het gezicht

Deze stimulerende maar tegelijk ook zeer ontspannende drukpuntmassage, brengt de verschillende huidfuncties weer in balans. Voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvalstoffen worden afgevoerd en daarmee versterkt het de huidconditie. Het doel van de massage is het verstrakken van de mimische spieren.

Reiniging | natuurlijke faceliftmassage van het gezicht decolleté en hals | verzorgende crème

€ 65,- | 60 minuten

Anti age behandeling met bindweefselmassage

Na deze anti age behandeling is uw huid in een topconditie! Deze pittige bindweefselmassage is een natuurlijke huidverjonging. Een intensieve massage in combinatie met aromatherapie oliën. Door het hoge gehalte actieve werkstoffen in de oliën geeft het een super boost aan de huid.

Reiniging | peeling/scrub | activerend masker of serum | bindweefselmassage | verzorgende crème

€ 79,- | 90 minuten

Biopeeling en Natuurlijke Facelift behandeling

Deze liftende en doorbloedende Biopeeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen en afvalstoffen in de huid worden verwijderd. Van binnen uit wordt de huid hersteld en versterkt door de diepe werking in de poriën. Dit geeft in combinatie met een natuurlijke facelift en een Peel-Off masker een prachtig resultaat. De huid voelt veel strakker aan, is gekalmeerd, met een mooie doorbloeding die zijdezacht aanvoelt!

Na de Biopeeling volgt een stimulerende maar tegelijk ook zeer ontspannende drukpuntmassage. Deze brengt de verschillende huidfuncties weer in balans. Voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvalstoffen worden afgevoerd en daarmee versterkt het de huidconditie. Doel is het verstrakken van de mimische spieren.

Reiniging | Biopeeling | Peel-off masker | natuurlijke faceliftmassage | serum | verzorgende crème

vanaf € 400,-

S.P.A. Healthy Aging Bootcamp

Wil je echt van je fijne lijntjes af, of van je verslapte kaaklijn? Wil je een facelift maar zonder operatie? Wil je een gladde huid maar geen fillers of botox? Dan is dit de ideale kuur om je huid zichtbaar te verbeteren. In deze behandelingen zit o.a. de speciale granen peeling met Aromabrasie® die je huid mooi laat doorbloeden en de dode huidcellen verwijderd. De bindweefselmassage zal je huid een prachtige energie geven en je huid mooi verstevigen. In totaal zijn het 6 behandelingen verspreid over een aantal weken, waarvan de eerste en de 4e keer een 90 minuten behandeling zal zijn. Een gladde, stevige stralende huid is het resultaat na deze kuur.