beauty from mother nature

Lakshmi

Je kunt de Lakshmi producten bestellen
via de specialist code Puurpetra

Lakshmi – beauty from mother nature

De stress van het moderne leven, vervuiling en het gebruik van agressieve cosmetica is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering en gezondheidsproblemen. Om deze reden ontwikkelt Lakshmi uitsluitend natuurlijke producten gemaakt van gezonde, veilige en effectieve plantaardige bestandsdelen.

Je kunt de Lakshmi producten bestellen
via de specialist code PUURPETRA

Lakshmi producten zijn met vreugde gemaakt omdat: 

  • haar bestandsdelen NIET op dieren getest zijn en géén dierlijke stoffen bevatten.
  • zij dezelfde ph waarde hebben als de huid.
  • zij geïnspireerd zijn door de Ayurvedische natuurgeneeskunde.
  • haar vochtinbrengende factor voortkomt uit het gebruik van 100% natuurlijke stoffen zoals: aloë vera sap, slijm van Mallow en Althea.
  • de doeltreffendheid van onze producten ontstaat uit de synergie van planten, essentiële oliën en plantaardige oliën.
  • de kleur van onze producten wordt verkregen door de natuurlijke componenten: kurkuma, henna, chlorofyl en aloë vera.
  • de geur van onze producten verkregen wordt door het gebruik van natuurlijke etherische oliën die de doeltreffendheid van het product versterken.
  • wij onze producten conserveren door het gebruik van grapefruit zaad extract, glycine soja, vitaminen A, E, C en etherische oliën.
  • wij uitsluitend gebruik maken van biologisch geteelde en wilde planten.
  • de producten bevatten GEEN peg, parabenen, vaseline (petrolatum), alcohol, siliconen, synthetische keurstoffen of dierlijke proteïnes.

Ik werk graag met de Lakshmi producten. Zijn jouw producten op en wil je eenvoudig bestellen en thuis af laten leveren? Dat kan via de speciale Lakshmi webshop van Puur Petra.

Huidtypes volgens Ayurveda

VATA huid
Mooie dunne huid met veel mimiek, zacht, licht of olijf van kleur met fijne poriën. Een onevenwichtige Vata huid is arm aan talg en vocht, is vaak droog en ziet er flets en mat uit. Er ontstaan in dit type huid snel expressielijntjes, de huid jeukt vaak en kan er craquelé uit zien. De Vata huid heeft veel zorg en voeding nodig om er mooi en jeugdig uit te blijven zien.
PITTA huid
Een heldere, goed doorbloede huid met een gemiddelde huiddikte en een normale huidglans, middelgrote poriën en evt. sproetjes. Een onevenwichtige Pitta huid is gevoelig en gestrest, kan last hebben van een verminderde lipide barrière en oppervlakkige pukkeltjes, huiduitslag, roodheid, couperose en pigmentplekjes. De Pitta huid heeft halfvolle producten nodig die de huid kalmeren en de lipide barrière van de huid ondersteunen.
KAPHA huid
Een zeer zachte, dikkere huid met minder mimiek, wat grotere poriën en meer huidglans. Een Kapha huid blijft langer jeugdig. Een onevenwichtige Kapha huid heeft neiging te vet te worden en kan last hebben van verwijde poriën, acne en een overmatige huidglans, en kan bleek en slecht doorbloed zijn. De Kapha huid heeft magere producten nodig die het vochtgehalte herstellen en de huidfunctie stimuleren.