Beautysalon Puur Petra in Epe

Healthy skin

Gun jezelf puur natuurlijke producten

Op een andere manier kijken

In de salon koos ik bewust voor de pure natuurlijke schoonheidsproducten van Lakshmi en MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics®.

De producten van MARIA ÅKERBERG zijn gemaakt uit duurzame ingrediënten. Gebaseerd op plantaardige- en etherische oliën en plantenextracten. Volledige natuurlijke en biologische producten, goed voor je gezondheid en de natuur.

Lakshmi gebruikt de kennis van de Ayurveda, Aromatherapie en Naturopathie (natuurgeneeswijze) bij de ontwikkeling van producten en behandelingen. Er wordt zo naar de persoonlijke behoefte van de totale persoon gekeken: Body, Soul & Mind. De balans hiertussen is van essentieel belang om een stralende, gezonde, zijdezachte en vitale huid te behouden. Het zijn natuurzuivere Biologisch en Ecologisch gecertificeerde producten, wat garant staat voor 100% natuurlijke en veilige cosmetica.

MARIA ÅKERBERG

Lakshmi

Puur Petra | Maria Akerberg

MARIA ÅKERBERG BIJ PUUR PETRA IN EPE

Deepskin Organics® | Biologische verzorgingsproducten

De huidverzorgingsproducten van MARIA ÅKERBERG zijn gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie. Ze zijn rijk aan belangrijke plantaardige vetzuren, mineralen en vitaminen. De verschillende koudgeperste etherische oliën geven de producten pure natuurlijke geuren! Ontdek de duurzame producten van MARIA ÅKERBERG en investeer tegelijk in de toekomst van je huid en gezondheid!

De visie van MARIA ÅKERBERG
Wij geloven in een écht goede huidverzorging. Dat wil zeggen huidverzorging die de natuurlijke schoonheid in ons allemaal naar voren brengt en die met een diepgaande verzorging blijvende resultaten weet neer te zetten. De huid kan zichzelf helpen, en wij willen daarbij helpen met diep doorwerkende producten die zorgen voor verzorging, hydratatie en herstel van de natuurlijke beschermende laag van de huid. Die filosofie is het uitgangspunt voor wat wij als merk beloven en je ziet hem terug in alles wat we doen. Wij noemen dat Deepskin Organics®

 

Puur Petra | Maria Akerberg

Maria Åkerberg laat alle zaken die onnodig zijn achterwege, zoals dure certificatie van het eind product (de grondstoffen zijn immers al van een keurmerk voorzien), overbodig verpakkingsmateriaal, tussenpersonen en dure reclamecampagnes. In plaats daarvan wordt er geld gestoken in het inkopen van kwaliteit. Op die manier kan Maria Åkerberg u zuivere, biologische producten van de hoogste kwaliteit aanbieden tegen een redelijke prijs. Alle ingrediënten zijn biologisch geteeld, biologisch afbreekbaar en plantaardig (behalve bijenwas). De verpakkingen zijn gifvrij en gemaakt uit suikerriet. Ze zijn CO2-neutraal (kooldioxide-neutraal). Dermanord AB is het eerste bedrijf in Zweden dat CO2-vrije verpakkingen (bioplastic) op de markt brengt.

Stap voor stap op weg naar natuurlijke schoonheid
Wij geloven niet in een aanpak met een paar producten die alles moeten doen. Onze aanpak bestaat uit meerdere gespecialiseerde producten die samen diep de huid ingaan en daar hun werk doen. In de praktijk betekent dit dat je huidverzorging bestaat uit serum, olie, crème en balsem, in de juiste volgorde. De ingrediënten vullen elkaar aan en versterken elkaar. Iedere actieve stof krijgt optimaal de gelegenheid om door te dringen in de betreffende huidlaag en daar vocht en vetten toe te voegen die de huid verzorgen. Zo wordt een natuurlijk en langdurig effect voor de huid gerealiseerd.

Na reiniging en gezichtswater adviseren wij de volgende routine:
1) Serum waarmee je in water oplosbare vitaminen toevoegt, diep in de huid.
2) Olie die bindweefsel opbouwt en de huid op een natuurlijke manier glad maakt.
3) Crème die hydrateert en de huid beschermt.
4) Bij een droge huid, of bij koud en droog weer, gebruik je als aanvulling een balsem die een beschermende laag opbouwt en het vocht vasthoudt in de huid. Vóór het opbrengen meng je crème en balsem in je handpalm.

Volg de seizoenen!
Je hoeft bij je huidverzorgingsroutine niet de hele tijd alle stappen aan te houden. Je kleding verandert mee met het weer en hetzelfde geldt voor de bescherming die je huid nodig heeft. Serum en crème geven je zomerhuid het broodnodige vocht terwijl olie en balsem de winterhuid beschermen tegen kou en wind.

Puur Petra | Lakshsmi

LAKSHMI BIJ PUUR PETRA IN EPE

Lakshmi een reis ver weg naar binnen

Alles in het lichaam staat in contact met elkaar, zo ook het lichaam en de geest.
Lakshmi houd zich niet alleen bezig met het “zichtbare” maar biedt, met de authentieke behandelingen, massages en producten, innerlijk welzijn & huidverbetering in één.
Een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van biologische producten. De producten zijn in staat om de balans van de huid te herstellen, te verbeteren en problemen te voorkomen.
De combinatie van geuren en de ontspannende massages is een hoogtepunt voor al je zintuigen en de verschillende energielagen, ze brengen je in hogere sferen en geven een boost aan je innerlijke schoonheid!

Beauty door balans
Lakshmi gebruikt de kennis van de Ayurveda (Het begrip “ayurveda” komt uit het Sanskriet en is een combinatie van “ayur” wat “leven” betekent en “veda” wat “wetenschap” of “kennis” betekent) Aromatherapie en Naturopathie (natuurgeneeswijze) bij de ontwikkeling van producten en behandelingen. Er wordt zo naar de persoonlijke behoefte van de totale persoon gekeken: Body, Soul & Mind. De balans hiertussen is van essentieel belang om een stralende, gezonde, zijdezachte en vitale huid te behouden. Het zijn natuurzuivere Biologisch en Ecologisch gecertificeerde producten, wat garant staat voor 100% natuurlijke en veilige cosmetica. Daarnaast zijn biologische producten effectiever doordat de ingrediënten meer overeenkomen met de van nature in ons lichaam aanwezige stoffen. Onnodige ballaststoffen als minerale oliën, conserveringsmiddelen, synthetische parfums, emulgatoren of kleurstoffen zal je er niet in aantreffen. De verfijnde texturen versmelten met onze huid en creëren een heerlijk gevoel van lichtheid en rust. Elke behandeling is een onvergetelijke ervaring die je fysieke, mentale en emotionele evenwicht hersteld.

Puur Petra | Lakshmi

Ayurveda en de huid
De Ayurvedische kennis laat zien dat er een duidelijke connectie bestaat tussen alle elementen van het lichaam, waaronder de huid, en de verschillende vitale processen die zich in het lichaam afspelen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Aan de hand van het observeren van de natuur werden door de grote wijzen uit de Himalaya het concept van de vijf basiselementen ontwikkeld en uitgewerkt in de Ayurveda. Uit dit inzicht komt het concept van de drie dosha’s voort: Vata, Pitta en Kapha.

Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen. LakShmi doet dit door gebruik te maken van persoonlijk aangepaste massages, behandelingen, kruiden, essentiële oliën en muziek, die deze vijf elementen beïnvloeden en balanceren. De gebruikte essentiële oliën en cosmetica worden aangepast aan de individuele behoefte om zo het gewenste en duurzame resultaat te kunnen bereiken.

Ben je benieuwd wat jouw Dosha is? Doe dan hier de Dosha test!